Дзвенить, дзвенить шкільний дзвінок — Нас закликає до навчання. Ми поспішаєм на урок, І знову йдемо в світ пізнання.

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "ВІННИЦЬКИЙ ЛІЦЕЙ №13"

 
Розділи сайта
Новини
Педрада


  26 жовтня у закладі пройшла педрада на тему «Формування і розвиток професійної компетентності педагогічних працівників та компетентнісно спрямованої особистості учня

шляхом підвищення якості освіти» з метою сформувати бажання використовувати сучасні онлайн-ресурси для підвищення мотивації учнів до навчання, підвищення якості освіти.

  Під час педради творчі групи ділились практичним досвідом роботи, давали поради колегам як працювати з «цифровим» поколінням учнів. А саме, Гаврилюк Наталія Анатоліївна, Бондарчук Інна Степанівна - Використання інформаційних сервісів та технологій на уроках: Word Art, скрайбінг, генератор пазлів, інтерактивні плакати, засоби отримання зворотного зв'язку в реальному часі

Грабовська Ніна Петрівна - Використання інтерактивних технологій на уроках зарубіжної літератури. Скульська Євгенія Іванівна, Лисак Оксана Іванівна - Створення інтерактивних вправ в середовищі LearningApps.org.ua Практичні поради вчителю.
Чудак Наталія Петрівна - Використання сервісу Proprofs на етапах актуалізації та узагальнення знань.
Савчук Олександр Степанович - Застосунок Jamboard як засіб зворотного зв'язку з учнями на онлайн-уроці. Практичні поради вчителю.
Крамар Володимир Петрович - JustClass - платформа з автоперевіркою домашніх, самостійних і контрольних робіт. Професійна компетентність - це мистецтво, яке повинно постійно удосконалюватись. Майстерність і талант - це на 99% наслідки наполегливої праці. І головне - праці раціональної, що допомагає запобігти витраті часу і бере з передового досвіду головне, суттєве.

  
  

  

Дата: 2023-10-27 10:42:43