Дзвенить, дзвенить шкільний дзвінок — Нас закликає до навчання. Ми поспішаєм на урок, І знову йдемо в світ пізнання.

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "ВІННИЦЬКИЙ ЛІЦЕЙ №13"

 
Розділи сайта
Новини
Педагогічна рада на тему: «Національно-патріотичне виховання, формування української ідентичності як основи патріотизму»

У нашому ліцеї було проведено педагогічну раду на тему : «Національно-патріотичне виховання, формування української ідентичності як основи патріотизму в умовах дистанційного навчання».
Сьогодні, як ніколи, потрібні нові підходи і шляхи до виховання патріотизму як почуття і як базової якості особистості. Тому педрада відбувалася у формі квесту. Учителі мали змогу поспілкуватися, обмінятися досвідом , знаннями, відвідавши 5 різноманітних станцій: «Солов'їне шоу», «Антистрес в екстримальних умовах», «Від екології душі - до патріота України», «Бабусина скриня», «Поки Дніпро пливе - Україна живе!». Педагоги перевірили знання з української мови та історії України, пригадали традиції та звичаї рідного народу, виготовили оберіг для дому, вчилися поводитися у стресових ситуаціях.
Під час проведення педагогічної ради , було організовано благодійну акцію серед педагогів.
Вилучені кошти будуть направленні в Інститут реабілітації інвалідів на допомогу пораненим військовим.
Виховання патріотизму в сучасній освіті займає особливе місце, адже сьогодні українська держава та її громадяни стають безпосередніми учасниками процесів, які мають надзвичайно велике значення для подальшого визначення власної долі.

 

 
 
 


Дата: 2023-04-03 10:48:29