Дзвенить, дзвенить шкільний дзвінок — Нас закликає до навчання. Ми поспішаєм на урок, І знову йдемо в світ пізнання.

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "ВІННИЦЬКИЙ ЛІЦЕЙ №13"

 
Розділи сайта
Новини
З 13.12 по 17.12 в школі було проведено тиждень англійської мови під гаслом «Merry Christmas in Great Britain»

З 13.12 по 17.12 в школі було проведено тиждень англійської мови під гаслом « Merry Christmas in Great Britain». Протягом тижня вчителі залучали учнів до участі в цікавих квестах, вікторинах та майстер-класах, де діти мали можливість проявити свою креативність та поглибити свої знання з історії та культури Великої Британії.

«Advent Calendar» На уроці учні 5-A розповідали про традиції святкування Різдва в різних куточках Британії. Діти складали діалоги, розвивали навички письма та говоріння. ( вчитель Король Т. І.) 

«Сhristmas Predictions» Учні 7-Б з величезним задоволенням створювали креативні новорічні листівки, уявляли себе казковими героями в різдвяній казці. Захід був насичений різними іграми та конкурсами.(вчитель Король Т. І.)

Урок - подорож «Різдво в Британії» у 8-Д класі переніс учнів на сторінки «Різдвяної історії» Чарлза Дікенса. Діти колядували, аналізували прочитані твори та створили формулу справжнього Різдва.(вчитель Первачук Л.М.)

Урок - гра «Різдво в Британії» в 6-А класі пройшов цікаво та весело. Учні розгадували тематичні загадки, створювали ребуси та кросворди. Переможці вікторин були нагороджені грамотами. (вчитель Протосовицька О.В.)

 


Дата: 2022-01-12 15:26:06