Дзвенить, дзвенить шкільний дзвінок — Нас закликає до навчання. Ми поспішаєм на урок, І знову йдемо в світ пізнання.

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "ВІННИЦЬКИЙ ЛІЦЕЙ №13"

 
Розділи сайта
Новини
Педагогічні читання 28.12

Педагогічні читання є однією з невід'ємних форм науково-методичної роботи, яка спрямована на вивчення і обговорення актуальних освітніх проблем та сприяє підвищенню професійної компетентності педагогів. Така форма роботи у нашому закладі традиційно проводиться під час зимових канікул. Цього року даний захід пройшов 28 грудня.

Педагогічний колектив нашого навчального закладу об'єднався над методичною темою «Розвиток життєвої компетентності: стратегія, технології, перспективи».

Доповіді всіх педагогічних працівників належно оформлені. Теми, обрані для доповідей актуальні, перекликаються з єдиною методичною проблемою закладу та індивідуальними темами, над якими працюють педагогічні працівники, відповідають темі педагогічних читань «Розвиток життєвої компетентності: стратегія, технології, перспективи». Вчителі творчо підійшли до підготовки методичних доповідей, опираючись на ППД інших педагогічних працівників, розповідали про власні здобутки та напрацювання, проблеми сьогодення, та шляхи їх вирішення. Всі доповіді були попередньо розглянуті головами методичних комісій та рекомендовані для заслуховування та обговорення на педагогічних читаннях.


Дата: 2021-12-31 14:44:49