Дзвенить, дзвенить шкільний дзвінок — Нас закликає до навчання. Ми поспішаєм на урок, І знову йдемо в світ пізнання.

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "ВІННИЦЬКИЙ ЛІЦЕЙ №13"

 
Розділи сайта
Новини
Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»

В рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» учні нашої школи долучились до загальноміського онлайн флешмобу «Мій улюблений світ без насильства». Зачитавши вірш Ірини Супрун «Мій улюблений світ без насильства».

Вірш

В рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» з метою привернення уваги та підвищення рівня обізнаності громадськості до проблеми вчинення насильства в будь-яких його проявах, Нацсоцслужбою створено відеоролик «Ми - проти насильства».

Переглянути відео можна за посиланням: https://nssu.gov.ua/domashnye-nasilstvo/inform_karta ;
Посилання на відеоролик для завантаження: 
https://drive.google.com/file/d/1la749daWpHC_n5_A0ubb92V-UlwWG8jq/view. 

Щорічно в Україні з 25 листопада до 10 грудня включно проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства».
Метою проведення акції «16 днів проти насильства» є привернення уваги громадськості до актуальної для українського суспільства проблеми подолання насильства в сім'ї, щодо жінок, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми, забезпечення рівних прав жінок і чоловіків та активізація партнерського руху органів державної влади, закладів освіти, громадських організацій до проблем насильства в сім'ї та захисту прав жінок.

Відео

В ході проведення Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» практичний психолог та соціальний педагог комунального закладу «Загальноосвітня школа І - ІІІ ступенів № 13 Вінницької міської ради» розробили просвітницько-профілактичні заходи для здобувачів освіти. Було проведено тематичні кола з 9-класниками «Небезпеки у соціальних мережах», години спілкування з учнями 8 класів «Принципи ненасильницького спілкування», заняття з елементами тренінгу «Повага до себе та інших людей» (учні 10 класу). Здійснено анкетування учнів та батьків «Безпека освітнього середовища». Батькам надані рекомендації «Як зберегти внутрішній спокій у родині». 

Година спілкування з учнями 8 класів

Принципи ненасильницького спілкування

Заняття з елементами тренінгу для 10-класників

Повага до себе та інших людей

Заняття з елементами тренінгу для 10-класників

Повага до себе та інших людей

Тематичне коло p 9-класниками

Небезпеки у соціальних мережах

  
  
  
  

 


Дата: 2021-12-09 22:55:28